معرفت مدیر وبلاگ: خانم دکتر سمنبر میرزایی .

و اتقو الله ان الله علیم بذات الصدور( سوره شریفه مائده آیه۷)

معرفت مدیر وبلاگ: خانم دکتر سمنبر میرزایی .

و اتقو الله ان الله علیم بذات الصدور( سوره شریفه مائده آیه۷)

مبارزه با مفاسد اقتصادی

برخی نظرات ولی امر مسلمین حضرت آیه الله العظمی خامنه ای  در باره مبارزه با مفاسد اقتصادی

1- به اعتقاد من مرکزى که باید مبارزه با مفاسد اقتصادى را دنبال کند، دولت است و قوّه‌ى قضاییّه در مرحله‌ى آخر قرار مى‌گیرد. باید دولت سینه سپر کند و به میدان بیاید و مبارزه با مفاسد اقتصادى را به‌جد بخواهد. آن‌جایى که لایحه مى‌خواهد، تنظیم کند و بلافاصله به مجلس بدهد و از مجلس مطالبه کند. وقتى لایحه مى‌آید به شکل قانون مى‌شود؛ به‌دقّت اجرا کند. آن‌جایى که محتاج قانون نیست، بخشنامه‌هاى گوناگون و تصویب‌نامه‌هاى دولت کفایت مى‌کند. بالاخره به‌جد دنبال کند؛ باید این مسأله را جدّى بگیریم.

2- مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالت‌خواهى است. این، پایه‌ى مشروعیت ماست. الان درباره‌ى مشروعیت حرفهاى زیادى زده مى‌شود، بنده هم از این حرفها بلدم؛ اما حقیقت قضیه این است که اگر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتاً من که این‌جا نشسته‌ام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ یعنى هرچه اختیار دارم و هرچه تصرّف کنم، تصرّف نامشروع خواهد بود؛ دیگران هم همین‌طور. ما براى عدالت و رفع تبعیض آمده‌ایم. ما آمده‌ایم جامعه را از مواهب الهى خودش - که مهمترین مواهب الهى در عدالت وجود دارد - و همچنین مواهب اخلاقى و معنوى برخوردار کنیم. البته معناى این حرف این نیست که ما از زندگى دنیایىِ مردم غفلت کنیم؛ نخیر، مگر مى‌شود؟ اصلاً آخرت بدون دنیا نمى‌شود و امکان ندارد که انسان بخواهد به آن مواهب معنوى برسد و دنیاى ویرانى هم داشته باشد. این کار، دلایل واضحى دارد که نمى‌خواهم آنها را تکرار کنم - مطالبى است که هم شما مى‌دانید، هم من - باید دنیا را آباد کنیم و این کارها همه آباد کردن دنیاست؛ اما دنیاى آبادِ دور از عدالت و دور از معنویت به درد نمى‌خورد. گیرم که رشدمان - به تعبیر غلط که گفته مى‌شود نرخ رشد - آمد بالا و فرض بفرمایید درآمد سرانه‌مان دو برابر و سه برابر شد؛ اما عدالت در جامعه نبود؛ یعنى عمده‌ى این درآمد به یک بخش محدودى رسید و بخش عظیمى از مردم، محروم و گرسنه ماندند. این، کارى نیست که ما باید انجام دهیم؛ این، آن تکلیفى نیست که ما برعهده داریم. تکلیف ما این است که عدالت را در جامعه مستقر کنیم و این هم جز با مبارزه علیه فساد و افزون‌طلبى انسانهاى مفتخوار و سوءاستفاده‌کن امکان‌پذیر نیست. بخشى از کار عدالت این‌جا تنظیم مى‌شود.

3- موضوع دیگر، احساس تنعّم و زندگى مرفّه مسؤولان است. من از این بابت من واقعاً رنج مى‌برم. این البته خطاب به شما نیست. بعضى از شما زندگیهاى خیلى معمولى و خوبى دارید. روند کار نباید به سمت تنعّم روزافزون مسؤولان و تظاهر به این معنا باشد؛ این غلط است. البته در نوع انعکاس مسافرتها، کارها، زندگیها و جلسات ما به مردم هم گاهى چیزهایى دیده مى‌شود که مردم را دلسرد مى‌کند و به‌طور عمیق روى آنها اثر مى‌گذارد. (بیانات  در دیدار اعضای هیات دولت)

4- در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضى دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهى نباید استثنا شود. هیچ شخص یا نهادى نمیتواند با عذر انتساب به این‌جانب یا دیگر مسئولان کشور، خود را از حساب‌کشى معاف بشمارد. با فساد در هر جا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد .

فرمان 8 ماده ای مقام معظم رهبری به سران قوا10/2/1380

نظرات 2 + ارسال نظر
یه دوست! شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1388 ساعت 02:42

سلام [گل]
دست مریزاد و خداقوت ....
ما در http://7khatha.com هستیم. حتما سر بزنین. امکانات جالبی داره. چت روم صوتی تصویری قوی و انجمن هم داره . هر یوزر میتونه صفحه شخصی (شبیه به 360 ) داشته باشه و کلی امکانات دیگه که ارزش امتحان کردن رو داره دوست من.

[گل] به امید دیدار [گل]

یه دوست! شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1388 ساعت 05:18

سلام [گل]
دست مریزاد و خداقوت ....
ما در http://7khatha.com هستیم. حتما سر بزنین. امکانات جالبی داره. چت روم صوتی تصویری قوی و انجمن هم داره . هر یوزر میتونه صفحه شخصی (شبیه به 360 ) داشته باشه و کلی امکانات دیگه که ارزش امتحان کردن رو داره دوست من.

[گل] به امید دیدار [گل]

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد